Civ 4 Beyond the Sword

Hobbi blog a Civilization 4 - Beyond the Sword játékról.

Friss topikok

  • Csobodaj: @Joey Greco: Jó mulatást! _D (2014.08.22. 07:40) Counquest 1. rész
  • Joey Greco: várjuk :D nem uszód meg a rajongókat ! :D :P (2014.07.17. 18:56) Ma is tanulunk valamit
  • Flashmob: @Csobodaj: Szívesen, aztán készüljenek azok a videók! :) (2014.07.16. 14:08) Civ for Dummies
  • Csobodaj: @Joey Greco: Na, ennek örülök, ha tudok olyat mondani ami érdekes, mert így van igazán értelme a b... (2014.07.15. 09:45) Így neveld a gazdaságod
  • Joey Greco: Jó volt.:) Grat a győzelemhez !! Ilyen még jöhet. (2014.07.11. 14:24) Vlogger lettem!

4000 BC.

2014.01.29. 15:16 Csobodaj

Sziasztok!

Hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam csinálok egy blogot az egyik kedvenc játékomról és az azzal kapcsolatos élményeimről.Ez a játék nem más mint a Civilization 4 azon belül is a Beyond the Sword kiegészítő. Több mint 5 éve játszom ezt a játékot egyre magasabb és magasabb fokozatban. Eddigi rekordom 211.000 normalizált pont volt ha jól emlékszem akkor Noble fokozatban, de ha eszembe jut akkor majd megnézem. Jelenleg az Emperor fokozatot gyűröm, és bár még nyernem nem sikerült ezen a szinten, már-már úgy érzem néha egy hajszál választ csak el a győzelemtől.

Szóval mindent összevetve nem tartom magam rossz játékosnak de tudom, hogy mindig van mit tanulni. Egy utcai bajnokságot valószínűleg röhögve megnyernék, egy kerületi sem okozna gondod, a városi versenyen már lehet találnék kihívót, egy országoson meg biztos nem a végén végeznék. Valahogy így helyezem el magam a Civ világában.

Igen tudom van már ötödik rész is, de valahogy az nem fogott meg ennyire. Az is jó meg az is szép, de nekem a igazi nagy szerelem a Civilization 4 - Beyond the Sword. Erről szeretnék nektek írni (már ha érdekel ez valakit egyáltalán). Írnék pár élményt, taktikát, meglátást, szóval bármit amit ehhez köthetek és remélem egy nap valamelyik komentben valaki azt írja majd, hogy köszöni, mert rátalált ő is erre a gyönyörre és neki is tetszik. Tehát, kalandra fel, és jó szórakozást mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://civ4bts.blog.hu/api/trackback/id/tr445788470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása